Champagne till frukost

Jamen är man i Vegas så är man.. Ellerhur? ..Eftersom det troligast kommer dröja tills nästa gång vi är här så gör vi så gott vi kan genom att bokstavligt talat äta upp våra pengar.

Allt är snordyrt och man vill ha något nytt sött/surt/salt i munnen vart man än vänder sig för det myllrar av en massa mat och bakverk (för att inte tala om drinkarna.. döör) som mest liknar konstverk här i Vegas. Svårt för en liten matgalning och sockerråtta som mig att hålla igen EHM ja..

Men är det semester så är det. I morse intogs den i lilla Paris och på en underbart mysig liten fransk bistro. Jag åt en underbar hummer-crepe och lyxade som sagt till det med lite bubbel till det. En perfekt start på dagen mina mått mätt!

Eiffeltornet är såklart på plats i lilla Paris, charmigt! 🙂
11

14

16

Nu ska vi hem och klä upp oss lite för i kväll är det show och finmiddag på schemat! Utzz… ja ni vet! 😉

Puss och kram