Bilar till Gran Canyon och firar Nytt år

Här i Vegas har vi precis vaknat och ska ge oss ut för att äta nyårsfrukost som idag ska bestå av choklad-croissanter och bubbel för min del (Eeeh wooop).  Vi ligger ca 10 timmar efter er i Sverige i tiden så här har vi fortfarande hela dagen in front of us!

Tänkte bjussa på lite bilder från Gran Canyon dit vi bilade igår genom öknen i Texas.. Var helt magiskt att få se och uppleva och mer bilder kommer säkerligen men nu tänkte jag mest titta in och säga Gott Nytt År till er alla! Jag hoppas att ni har den där pirriga känslan i kroppen inför ett nytt år och att ni alla får avsluta 2014 precis som ni önskar! 🙂

I morgon slänger jag upp en årsresume här på bloggen och nu när jag (nyvaken) ser tillbaka på 2014 med facit i hand så måste jag ändå klappa mig själv lite på axeln för vilket år det här har varit och vad mycket jag hunnit med (om man får lov att vara lite självgod).

1

2

3

4

5

Har vuxit en hel del som person och fått nya insikter och på köpet funnit mer harmoni i mitt liv vilket för mig ändå är det viktigaste. Jag är iaf väldigt tacksam för 2014 och hoppas och tror att 2015 kan bli minst lika storslaget.

Puss och ha nu en himlarns festlig kväll! Det ska vi ha här i Las Vegas!